Skip to the content

Birkelunden i Brabrand søger ny afdelingsleder

Har du lyst til ledelse og formår du at via din faglighed og personlighed at skabe følgeskab? Er du visionær, udviklingsorienteret og med mod på forandringer? Vil du være med til at tage ansvar for at skabe et godt liv for vores beboere i et næsten nystartet bofællesskab? Vil du være med i et godt lederteam?

Solbakken har i 80 år arbejdet med børn, unge og voksne med nedsat funktionsevne og vores botilbud udvikles løbende, fordi hver enkelt person har individuelle behov for støtte. Solbakkens kerneopgave er at give borgerne mulighed for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv- ud fra egne forudsætninger og med afsæt i Solbakken værdier og etiske grundlag.

Ansøgningsfrist er den 14. oktober 2020

Læs mere om stillingen her

Bo/Skole/Job i Silkeborg søger pædagogisk uddannet medarbejder til stillingen som botræner/bostøtte

Bo/Skole/Job er et socialpædagogisk bo- og erhvervstræningstilbud for unge der ikke kan gøre brug af de ordinære uddannelsestilbud uden støtte. Unge med personligheds- og udviklingsforstyrrelser, samt unge med generelle indlæringsvanskeligheder.

Ansøgningsfrist er den 19. oktober 2020

Læs mere om stillingen her

Birkebakken i Brabrand søger pædagog eller sundhedsfaglig medarbejder 

På Birkebakken er der plads til 14 beboere fordelt på to afdelinger, stuen og 1. sal. Vi søger kollegaer til afdelingen i stuen, som har lyst til at medvirke til, at Birkebakken er et godt sted at bo for børn og unge med multiple handicap.

Ansøgningsfrist er den 19. oktober 2020

Læs mere om stillingen her

Vil du skabe trygge fællesskaber for ensomme unge i Aarhus?

Lige nu søger HUSRUM frivillige arrangører, som vil være med til at skabe hyggelige og sjove oplevelser for de unge. 

Som frivillig arrangør er din opgave at planlægge og afholde arrangementerne, herunder at finde på en aktivitet og lave et program for arrangementet, at sørge for, at der er frivillige nok til arrangementet, og at motivere de unge til at deltage.

Læs mere om at være frivillig arrangør her

Har du 3 timer tirsdag aften? Kom og skab et trygt fællesskab for unge i Horsens

Som frivillig i MOVE Boulevarden får du et givende og meningsfuldt frivilligjob, hvor din fornemste opgave er at sprede glæde, hygge og gode relationer. MOVE Boulevarden er drevet af frivillige værter, så der er stor mulighed for at få stort ansvar for driften og indholdet i vores tilbud.

Læs mere om mulighederne som frivillig og om MOVE Boulevarden her

Vi søger frivillige hjertevenner i Aarhus

Som frivillig Hjerteven matches du med en sårbar ung og mødes om hyggelige aktiviteter og gode snakke 1-2 timer pr. uge. En Hjerteven gør en kæmpe forskel for et ungt menneske, der har det svært og som mangler en tillidsfuld voksen relation.

Læs mere om at være Hjerteven her

Praktikstillinger

 

 

Vi har jævnligt studerende og uddannede i henholdsvis praktik og virksomhedspraktik. Vores praktikanter bidrager med viden indenfor kommunikation, udvikling af tilbud, pædagogik og meget andet. Vores praktikstillinger er båret af en gensidig interesse i at gøre en forskel for udsatte medmennesker. Vi er derfor stærkt optaget af at skabe praktikpladser, som både vi som organisation får udbytte af, men lige såvel, hvor man som praktikant udvikler kompetencer og netværk. 

Vi slår med jævne mellemrum konkrete praktikstillinger op, men modtager også uopfordrede ansøgninger. Send uopfordret ansøgning. 

 

Professionalisme, kvalitet og etik

I Jysk børneforsorg/Fredehjem har vi flere end 600 ansatte fordelt på selvejende institutioner og på foreningens sekretariat. Vores arbejde er præget af et ønske om at gøre en konkret forskel for udsatte og sårbare medmennesker. Vores arbejde udgøres af mange forskellige fagligheder (pædagoger, sundhedsprofessionelle, akademikere mv.). Alle arbejder vi sammen for at skabe tilbud, som er af høj faglig og etisk kvalitet. 

 

Vi ved, at vi skal passe godt på vores medarbejdere. Derfor er vi stærkt optaget af at skabe og understøtte gode kulturer ude på arbejdsstederne, lige såvel som at skabe fællesskab på tværs. Derfor arrangerer vi bl.a. medarbejderstævner og andre aktiviteter, hvor man kan mødes om faglighed og fællesskab.