Skip to the content

Ledige stillinger 

 

Pædagog til stilling som botræner/hjemmevejleder - BO&JOBUDDANNELSEN

Bo& Jobuddannelsen Horsens søger en pædagog til en 30 timers stilling, med tiltrædelse  hurtigst muligt eller senest d. 01.12.2019. Vi søger en uddannet pædagog med gode evner til strukturering, der er god til kommunikation både i skrift og tale, kan arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften, god til problemløsning og som er fleksibel, fx ift. ændring i arbejdstid eller dækning af vagter ved sygdom/ferie. Arbejdspladsen er i Horsens. Ansøgningsfrist er d. 22. oktober. Læs mere om stillingen her. 

 

Holmstrupgård søger erfarne og engagerede miljøterapeuter

Er du pædagog, sygeplejerske, ergoterapeut eller psykomotorisk terapeut? Er du interesseret i socialpsykiatri?

Holmstrupgård søger medarbejdere til forskellige stillinger. Ansøgningsfrist er d. 20. oktober. 

 
På Engen søger vi:
2 faste miljøterapeuter 34-37 timer med opstart. 1. december eller 1. januar.
1 miljøterapeut i en stilling som fast afløser 20-25 timer i en tidsbegrænset ansættelse på 1 år, med mulighed for forlængelse fra 1. december eller efter aftale.
 
På Æblevangen søger vi:
1 miljøterapeut i barselsvikariat på 1 år 34 timer fra 1. december 2019.
1 miljøterapeut i en tidsbegrænset stilling på 34 timer fra 1. januar eller 1. februar til 31. juli 2020.

 

Læs mere om stillingerne her. 

 

Frivillige bostøtter til HUSRUMs bofællesskaber

Som frivillig bostøtte i et af HUSRUMs bofællesskaber skal du fungere som en "ekstra ven" og en støtte for beboerne sammen 4-5 andre frivillige. Din primære opgave er at støtte beboerne i at indgå i fællesskaber – med sine bofæller og i de øvrige aktiviteter i HUSRUM. Du vil naturligvis få en grundig introduktion til opgaverne som bostøtte og bliver en del af en stærk frivilliggruppe, som løbende modtager kurser og supervision. HUSRUMs to bofællesskaber ligger på Kalmargade i Aarhus Nord, med plads til tre unge i hver lejlighed. Læs mere om at være bostøtte her. 

Praktikstillinger

 

 

Vi har jævnligt studerende og uddannede i henholdsvis praktik og virksomhedspraktik. Vores praktikanter bidrager med viden indenfor kommunikation, udvikling af tilbud, pædagogik og meget andet. Vores praktikstillinger er båret af en gensidig interesse i at gøre en forskel for udsatte medmennesker. Vi er derfor stærkt optaget af at skabe praktikpladser, som både vi som organisation får udbytte af, men lige såvel, hvor man som praktikant udvikler kompetencer og netværk. 

Vi slår med jævne mellemrum konkrete praktikstillinger op, men modtager også uopfordrede ansøgninger. Send uopfordret ansøgning. 

 

Professionalisme, kvalitet og etik

I Jysk børneforsorg/Fredehjem har vi flere end 600 ansatte fordelt på selvejende institutioner og på foreningens sekretariat. Vores arbejde er præget af et ønske om at gøre en konkret forskel for udsatte og sårbare medmennesker. Vores arbejde udgøres af mange forskellige fagligheder (pædagoger, sundhedsprofessionelle, akademikere mv.). Alle arbejder vi sammen for at skabe tilbud, som er af høj faglig og etisk kvalitet. 

 

Vi ved, at vi skal passe godt på vores medarbejdere. Derfor er vi stærkt optaget af at skabe og understøtte gode kulturer ude på arbejdsstederne, lige såvel som at skabe fællesskab på tværs. Derfor arrangerer vi bl.a. medarbejderstævner og andre aktiviteter, hvor man kan mødes om faglighed og fællesskab.