Skip to the content

ElevKollegiet søger snarest en medarbejder ift. varetagelse af diverse administrative opgaver.

ElevKollegiet søger en medarbejder, der kan arbejde mellem 8-10 timer om ugen, som placeres efter nærmere aftale.

Ansøgningsfrist den 1. februar 2020

Læs mere om stillingen her

MOVE Boulevarden i Horsens søger frivillige

Som frivillig i MOVE Boulevarden får du et givende og meningsfuldt frivilligjob, hvor din fornemste opgave er at sprede glæde, hygge og gode relationer. MOVE Boulevarden er drevet af frivillige værter, så der er stor mulighed for at få stort ansvar for driften og indholdet i vores tilbud.

Læs mere om mulighederne som frivillig og om MOVE Boulevarden her

Vi søger frivillige hjertevenner i Aarhus og Horsens

Som frivillig Hjerteven matches du med en sårbar ung og mødes om hyggelige aktiviteter og gode snakke 1-2 timer pr. uge. En Hjerteven gør en kæmpe forskel for et ungt menneske, der har det svært og som mangler en tillidsfuld voksen relation.

Læs mere om at være Hjerteven her

Frivillige bostøtter til HUSRUMs bofællesskaber

Som frivillig bostøtte i et af HUSRUMs bofællesskaber skal du fungere som en "ekstra ven" og en støtte for beboerne sammen 4-5 andre frivillige. Din primære opgave er at støtte beboerne i at indgå i fællesskaber – med sine bofæller og i de øvrige aktiviteter i HUSRUM. Du vil naturligvis få en grundig introduktion til opgaverne som bostøtte og bliver en del af en stærk frivilliggruppe, som løbende modtager kurser og supervision. HUSRUMs to bofællesskaber ligger på Kalmargade i Aarhus Nord, med plads til tre unge i hver lejlighed.

Læs mere om at være bostøtte her. 

Praktikstillinger

 

 

Vi har jævnligt studerende og uddannede i henholdsvis praktik og virksomhedspraktik. Vores praktikanter bidrager med viden indenfor kommunikation, udvikling af tilbud, pædagogik og meget andet. Vores praktikstillinger er båret af en gensidig interesse i at gøre en forskel for udsatte medmennesker. Vi er derfor stærkt optaget af at skabe praktikpladser, som både vi som organisation får udbytte af, men lige såvel, hvor man som praktikant udvikler kompetencer og netværk. 

Vi slår med jævne mellemrum konkrete praktikstillinger op, men modtager også uopfordrede ansøgninger. Send uopfordret ansøgning. 

 

Professionalisme, kvalitet og etik

I Jysk børneforsorg/Fredehjem har vi flere end 600 ansatte fordelt på selvejende institutioner og på foreningens sekretariat. Vores arbejde er præget af et ønske om at gøre en konkret forskel for udsatte og sårbare medmennesker. Vores arbejde udgøres af mange forskellige fagligheder (pædagoger, sundhedsprofessionelle, akademikere mv.). Alle arbejder vi sammen for at skabe tilbud, som er af høj faglig og etisk kvalitet. 

 

Vi ved, at vi skal passe godt på vores medarbejdere. Derfor er vi stærkt optaget af at skabe og understøtte gode kulturer ude på arbejdsstederne, lige såvel som at skabe fællesskab på tværs. Derfor arrangerer vi bl.a. medarbejderstævner og andre aktiviteter, hvor man kan mødes om faglighed og fællesskab.