Skip to the content

Velkommen i LytteLab i Randers

LytteLab er et tilbud for unge i alderen 12-25 år, som har brug for nogen at tale med, om det som er svært. Ingen emner er for store eller for små, hos LytteLab kan man tale om udfordringer i skolen, psykisk sårbarhed, ensomhed, lavt selvværd, og alt muligt andet.

LytteLab har både online rådgivning, samtalegrupper, tilbud om individuelle samtaler, og caféhygge med temaer som italiensk aften, picnic, kagedyst og andet sjovt. Her kan man komme forbi og være en del af et trygt og hyggeligt fællesskab. Caféen er for unge i alderen 16-25 år. 

LytteLab holder til i Underværket, Stemannsgade 9C, 1. sal., 8900 Randers C

 

Læs mere om LytteLab 

Individuelle samtaler 

 

 

LytteLabs individuelle samtaleforløb er for dig, som er 12-25 år, og som har brug for nogen at tale med. Et individuelt samtaleforløb er ca. 3-5 samtaler, hvor du mødes med en fast frivillig, hvor i taler sammen ca. en time. 

Sådan starter du i et samtaleforløb

Hvis du gerne vil starte i et samtaleforløb, bliver du inviteret til en forsamtale med LytteLabs koordinator, hvor I sammen finder ud af, hvordan dit samtaleforløb skal se ud.

Skriv eller ring: 3052 3936 til LytteLab, hvis du mangler nogen at tale med. 

Læs mere om et individuelt samtaleforløb

Samtalegrupper

 

 

En samtalegruppe er noget for dig, som kunne tænke dig, at tale med jævnaldrene om det, som du synes er svært i livet. Grupperne består af 5-6 andre unge, og ledes af en kompetent frivillig, som lytter og holder samtalen igang.  

Sådan bliver du en del af en samtalegruppe

Samtalegrupperne er for dig, som er 16-25 år. Et forløb varer 12 uger, hvor I mødes om aftenen fra kl. 19-21. 

Skriv eller ring: 3052 3936 til LytteLab, hvis du gerne vil være en del af en samtalegruppe. 

Læs mere om samtalegrupperne

Online chatrådgivning 

 

 

 

LytteLab har anonym chatrådgivning hos Cyberhus. Her kan du chatte med vores frivillige ganske anonymt om det, som du synes er svært. 

Vores frivillige sidder klar til at snakke med dig over chatten hver torsdag kl. 16-18.  

Chat med os her