Bliv virksomhedspartner 

Hvert år støtter vi ca. 1000 socialt udsatte og sårbare medmennesker til et liv med mening og en bedre fremtid. Vi arbejder for at børn, unge og familier får støtte til mestre livet og mulighed for indgå i ligeværdige fællesskaber. Vores arbejde sikrer bl.a. at børn fastholder en stabil skolegang, at unge med særlige behov får en uddannelse og bidrager på arbejdsmarkedet, at sårbare og udsatte børn og unge bryder med ensomhed og at familier får støtte til forældreskab. Vores arbejde udspringer af folkekirkens diakoni og bidrager til en række af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. 

Når I som virksomhed vælger at blive virksomhedspartner i Jysk børneforsorg/Fredehjem, er I med til at sikre, at Danmarks udsatte og sårbare børn, unge og familier får den nødvendige støtte til at kunne leve et godt liv. Som virksomhedspartner sikrer I et godt liv for den enkelte, og bidrager samtidig til et rummeligt bæredygtigt samfund.

I kan vælge at blive virksomhedspartner med en fast årlig donation eller at give en engangsdonation. Alle bidrag gør en forskel, for sammen kan vi meget mere. 

Det får I med som virksomhedspartner

Som virksomhedspartner fortæller vi om jeres samfundsengagement på vores sociale medier, hjemmeside, årsskrifter, og andet materiale. Lige såvel bidrager vi gerne med livsbekræftende historier på jeres medier, hvis I skulle ønske det. Vi inspirerer også gerne jeres medarbejdere ved et fyraftensarrangement, hvor vi fortæller om vores arbejde og resultater. Som virksomhedspartner bliver I desuden inviteret til vores mange konferencer på det sociale område. 

Kontakt os for mere information