Fællesskabet Glad


Fællesskabet Glad rummer en række ligeværdige fællesskaber for unge og voksne med udviklingshæmning. Alle aktiviteter er drevet af frivillige, og det er i høj grad deltagerne, som bidrager til at finde på, hvad vi skal lave sammen. Vi vægter livsglæde og livsudfoldelse højt, ligesom godt humør og venskaber altid er i centrum. Se nedenfor hvilke aktiviteter, der findes i Fællesskabet Glad.

Hvis du vil hjælpe os med en donation
Klik her

Klubberne


Hver tirsdag kan du komme i én af vores to klubber i Fællesskabet Glad.

KulturKlubben:
I lige uger kan du tage med i KulturKlubben, hvor kulturelle oplevelser i og omkring Aarhus er på programmet. Vi spiser aftensmad sammen efter endt oplevelse.

Klub Glad:
I ulige uger kan du komme i Klub Glad, hvor vi mødes om en planlagt aktivitet. Der er foruden den planlagte aktivitet også rum til hygge, spil og gode samtaler. Vi spiser aftensmad sammen i klubben.

Højskolerne


I ferieperioder kan du deltage på forskellige højskoleophold i Fællesskabet Glad. Både i sommerferien og i vinterferien kan du mødes med andre unge og voksne på én af vores højskoleophold:
Den nære Daghøjskole:
- Uge 26, 2024
- Diakonhøjskolen, Aarhus

Læs mere her
Den nære Sommerhøjskole:
- Uge 28 og uge 29, 2024
- Et sted i Danmark

Læs mere her
Den nære Vinterhøjskole:
- Uge 7, 2024
- Folkehuset Møllestien, Aarhus
- Kl. 09.00-14.00
Læs mere her

Kurserne


Du kan komme med på en række forskellige aften- og weekendkurser i løbet af året i Fællesskabet Glad. 

Kurserne udbydes tre gange om året og har forskelligt indhold. Tryk på knappen nedenfor for at se, hvilke kurser, der aktuelt udbydes, tilmelde dig eller læse mere om nuværende og kommende kurser.

Kontakt

Jysk Børneforsorg/Fredehjem
Bethesdavej 81, 8200 Aarhus N

CVR: 29078718

Tlf: 

86 16 76 99