Jysk Børneforsorg / Fredehjem

+60 Fællesskabet

+60 Fællesskabet i JBF er et netværk for nuværende og tidligere medarbejdere i JBF. Medlemmerne er nysgerrige og videbegærlige og sørger for at holde sig opdateret på faglige emner og udforske de forskellige tilbud, der er tilknyttet foreningen. Derudover mødes medlemmerne også til sociale arrangementer.

+60 Fællesskabet er samtidig guld værd for foreningen. Det store engagement og de mange års erfaring, som medlemmerne har med sig, giver mulighed for, at JBF får vigtig og brugbar sparring på mange forskelligartede opgaver.

Bliv medlem af +60 Fællesskabet

For at blive medlem af +60 Fællesskabet skal man være fyldt 60 år og enten være på vej til eller være gået på pension eller efterløn fra en af vores selvejende tilbud. Klubben modtager også gerne medlemmer, som enten har været frivillige eller bestyrelsesmedlemmer i foreningen.


Det er gratis at være medlem af +60 Fællesskabet. Man skal dog være medlem af Jysk Børneforsorg/Fredehjem. Et forenings-medlemskab koster 150 kr. årligt og støtter samtidig foreningens sociale arbejde. Kontakt mail@jyskborneforsorg.dk, hvis du vil være medlem af +60 Fællesskabet.